Hvordan finne de perfekte brillene for grått hår

- En komplett guide

Som det sies, "jo eldre du blir, jo klokere blir du." Og med den visdommen kommer erkjennelsen av at når vi blir eldre, er grått hår en naturlig del av aldringsprosessen, og mens noen mennesker velger å farge håret for å dekke over de irriterende sølvtrådene, omfavner andre sine grå lokker.
Men enten du prøver å dekke til det grå håret ditt eller vise det frem med stolthet, er én ting sikkert: de riktige brillene kan utgjøre hele forskjellen. Det er en stor fordel med å ha grått hår når du velger stilige briller: alternativene er uendelige! Du kan velge alle typer innfatninger siden grå hårfarge ikke kolliderer med noen rammefarger.
Men hvis du leter etter briller som vil komplimentere det grå håret ditt best, bør du vurdere hvilken type grå hårfarge du har.

Briller for "salt og pepper" hår

Det finnes mange typer grått hår, så vi må unngå å generalisere grått hår når vi skal velge de perfekte brillene. Og når du skal velge de riktige brillene, kan du enten velge innfatninger som ligner på det grå håret ditt, eller du kan gå for en kontrastfarge. Mange av oss har en salt-og-pepper-farging av grått hår. Hvis du har salt- og pepperhår, for eksempel, kan det være lurt å velge rammer som er på den mørkere siden, som svart eller skilpaddeskall. Dette vil bidra til å skape en kontrast mellom håret ditt og brillene dine og få det grå håret ditt virkelig til å poppe.

Briller for lyst grått hår

For de med lyst grått hår, har du råd til å være litt mer eventyrlysten med briller. Fet, levende farger vil virkelig skille seg ut mot det lysegrå håret ditt, så ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige nyanser. Og hvis du leter etter et mer subtilt utseende, er nakentoner eller metaller alltid et trygt valg.