Hvordan finne de perfekte brillene for grått hår

- En komplett guide

Som det sies, "jo eldre du blir, jo klokere blir du." Og med den visdommen kommer erkjennelsen av at når vi blir eldre, er grått hår en naturlig del av aldringsprosessen, og mens noen mennesker velger å farge håret for å dekke over de irriterende sølvtrådene, omfavner andre sine grå lokker.
Men enten du prøver å dekke til det grå håret ditt eller vise det frem med stolthet, er én ting sikkert: de riktige brillene kan utgjøre hele forskjellen. Det er en stor fordel med å ha grått hår når du velger stilige briller: alternativene er uendelige! Du kan velge alle typer innfatninger siden grå hårfarge ikke kolliderer med noen rammefarger.
Men hvis du leter etter briller som vil komplimentere det grå håret ditt best, bør du vurdere hvilken type grå hårfarge du har.

Briller for "salt og pepper" hår

Det finnes mange typer grått hår, så vi må unngå å generalisere grått hår når vi skal velge de perfekte brillene. Og når du skal velge de riktige brillene, kan du enten velge innfatninger som ligner på det grå håret ditt, eller du kan gå for en kontrastfarge. Mange av oss har en salt-og-pepper-farging av grått hår. Hvis du har salt- og pepperhår, for eksempel, kan det være lurt å velge rammer som er på den mørkere siden, som svart eller skilpaddeskall. Dette vil bidra til å skape en kontrast mellom håret ditt og brillene dine og få det grå håret ditt virkelig til å poppe.

Briller for lyst grått hår

For de med lyst grått hår, har du råd til å være litt mer eventyrlysten med briller. Fet, levende farger vil virkelig skille seg ut mot det lysegrå håret ditt, så ikke vær redd for å eksperimentere med forskjellige nyanser. Og hvis du leter etter et mer subtilt utseende, er nakentoner eller metaller alltid et trygt valg.

Briller for mørkegrått hår

Har du mørkegrått hår, har du også mange muligheter når det gjelder å velge riktige briller. Omtrent alle farger vil komplimentere dine mørkegrå lokker, så eksperimenter gjerne. Mange tror at svarte rammer er den eneste veien å gå hvis du har grått hår, men det er ikke nødvendigvis sant. Hvis du vil at brillene dine skal skille seg ut, prøv et fargesterkt par eller til og med et mønstret par. Bare pass på at innfatningene ikke er for overveldende, ellers vil de overvelde utseendet ditt. Uansett hvilken type grått hår du har, er det et par briller der ute som vil hjelpe deg å se best ut. Så ikke vær redd for å eksperimentere før du finner den perfekte stilen for deg. Luxreaders har en praktisk Virtual Try-On som du kan bruke til å finne ut hvordan du vil se ut i mange av våre brilleinnfatninger ved hjelp av webkameraet ditt enten på skrivebordet ditt eller mobil enhet. Hold utkikk etter «Prøv praktisk talt på knappen mens du blar gjennom våre danskdesignede briller på siden og sjekk ut hvordan brillene våre ville se ut på deg.

Briller for sølv hår

Hvis det grå håret ditt har et snev av sølv, kan det være lurt å prøve rammer som også er sølv. Dette vil bidra til å skape et sammenhengende utseende. Hvis det grå håret ditt er mer på sølvsiden, kan det være lurt å prøve rammer som er litt lysere i fargen, som hvit eller krem. Disse fargene vil bidra til å myke opp utseendet ditt og gi deg et mer skånsomt utseende. Du kan også eksperimentere med forskjellige former og størrelser på innfatninger for å finne det perfekte paret for sølvlåsene dine. Selvfølgelig, hvis du ikke er sikker på hvilken farge brille som vil fungere best for deg, er vårt team av eksperter alltid glade for å hjelpe. Du kan også sjekke ut de siste brilletrendene for å få litt inspirasjon når du skal velge ditt neste par briller.

Briller for kort grått hår

For de med kort grått hår, kan velge rammer med en dristig farge eller unik form bidra til å komplementere den kjølige tonen i håret ditt. Noen gode alternativer for denne hårfargen og lengden inkluderer skilpaddeskall, livlige røde og blå øyerammer. På den annen side kan overdimensjonerte briller eller de med metalliske aksenter vaske ut funksjonene dine. Når du leter etter briller, husk hvordan de vil utfylle ikke bare ansiktsformen din, men også de vakre grå lokkene dine.

Hva slags briller ser bra ut med grått hår?

Når du har bestemt deg for hvilken farge på brillene dine som passer til din type grå hår, er det på tide å finne brillestilen du foretrekker. Liker du et mer tradisjonelt utseende, eller ser du etter noe litt mer moderne? Hvis du vil holde ting enkelt og klassisk, kan du gå for et par ovale eller runde rammer. Men hvis du føler deg litt mer eventyrlysten, prøv et par rektangulære rammer. Når du har vurdert alle disse faktorene, vil du være sikker på å finne de perfekte brillene for det grå håret ditt. Uansett hvilken brillestil du velger, husk at det viktigste er å finne et par som gjør deg føle seg trygg og stilig. Tross alt er grått hår vakkert i alle aldre!

Grått hår kan være vakkert i alle aldre...

...og med de riktige brillene kan du oppveie eventuelle tegn på aldring. Hos Luxreaders er vi sikre på at du finner de perfekte brillene som ikke bare forbedrer synet ditt, men som også får deg – avhengig av formålet ditt – til å se yngre og mer stilig ut. Så ikke vent - bla gjennom vårt brede utvalg av lesebriller, blålysbriller og solbriller i dag!

Briller som motvirker grått hår

Har du noen gang lagt merke til hvordan briller kan endre noens utseende fullstendig? De kan få en person til å se smartere, mer seriøs ut, eller til og med legge til et snev av elegant raffinement. Men briller kan også ha en kraftig effekt på grått hår, spesielt ved å motvirke det. Ved å velge innfatninger i komplementære farger kan briller for grått hår skape en illusjon av fylde og dybde i håret. I tillegg kan briller med dristig design trekke oppmerksomheten bort fra sparsomme sølvtråder. Så for de som ønsker å dekke til sitt grå hår uten å ty til fargestoffer eller extensions, kan briller bare være den perfekte løsningen. Og bonus – de gir også de funksjonelle fordelene med forbedret syn! Så hvorfor ikke prøve briller for grått hår og se hvordan de forvandler ditt generelle utseende.

Hvilken farge på brilleinnfatningen får deg til å se yngre ut?

Mens briller vanligvis er et nødvendig tilbehør for de med dårlig syn, har de også potensial til å forbedre ditt generelle utseende. Når det gjelder å få deg til å se yngre ut, har briller med innfatninger i varme toner en tendens til å være mer flatterende. Nyanser som gull, brunt og rødt kan utfylle grånende hår og gi ansiktet ditt en livlig fargetone. Et annet alternativ er å velge briller med gjennomsiktig innfatning eller pastellinnfatning, som har et mykere og mer delikat utseende. Til syvende og sist avhenger de beste brillene for å få deg til å virke yngre av dine unike egenskaper og hudtone – prøv ut forskjellige stiler før du forplikter deg til ett spesifikt par. Til syvende og sist er det viktig å føle seg trygg og komfortabel i brillene dine - de skal forbedre din naturlige skjønnhet, ikke endre eller maskere den helt.

Handle etter form

Rektangulær

Rund

Kvadrat

Ikonisk