Hvordan bytte eller returnere dine Luxreaders

Det er lettvint og gratis!

Forlenget returperiode

Fornøyde kunder er vår første prioritet. Det er viktig for oss at våre kunder er fornøyde med brillene sine, og derfor har vi nylig utvidet returperioden til 100 dager. Fra nå av tillater retningslinjene våre deg å revurdere kjøpet ditt og returnere en hvilken som helst vare helt gratis, uten å måtte spesifisere årsaken.

3-trinns veiledning for å returnere en pakke

1. Pakk varene: Bruk returseddelen* som fulgte med pakken, print ut CN 22 lapp, og pakk varen** pent i esken den kom i. Fest returseddel og CN22 lapp utenpå pakken.

Jeg mangler returseddelen

Fyll ut CN 22 lapp

2. Post pakken: Lever pakken hos ditt nærmeste Posten-kontor. Ikke bekymre deg for betaling - frakten er inkludert med returseddelen vår.

Finn ditt nærmeste postkontor

3. Motta refusjon: Så snart vi mottar pakken i retur, vil pengene bli refundert innen 14 virkedager.

4-trinns veiledning for å bytte en pakke

Husk: returnering av varer er alltid gratis ved bruk av returklistremerket som følger med ordren din. Det er enkelt å bytte hos oss. Slik bytter du:

1. Pakk produktene: Pakk produktene i originalemballasjen og fest returklistremerket på utsiden av pakken.

Fyll ut CN 22 lappen du mottok med ordren din. Denne skal også festes utenpå pakken. Dette steget er nødvendig for at returen din skal komme gjennom tollen. Se eksempel på hvordan den fylles ut under:
Quantity and detailed description of contents: 1 x glasses
Value: 349 NOK per brillepar

2. Forsendelse: Innlever pakken på et av Posten Norges postkontorer eller post-i-butikk. Du skal ikke betale for returfrakt. Retur skal kun foregå med vårt returklistremerke som gjør det gratis å levere pakken til postkontoret.

3. Bestill på nytt: Så snart vi har mottatt returen din vil du få beløpet refundert. Brillene du ønsker i bytte skal bestilles på vanlig måte på Luxreaders.no. Det er opp til deg om du ønsker å vente til du har mottatt refusjonen før du bestiller den nye ordren.

Skal du kun bytte deler av ordren din? Kontakt oss på hei@luxreaders.no for å få samme stykkpris som ved første bestilling*

* Ved bestilling av 1 eller 2 par briller vil frakt ikke være inkludert. Frakt er kun inkludert ved kjøp av 3 par. Dette gjelder også ved bytte.

*Returseddelen sørger for at du som avsender ikke må betale frakt. Frakten blir betalt av oss når vi mottar pakken. Du skal ikke betale noe på postkontoret.

**Om du har bestilt flere ordre, og dermed har mottatt flere pakker fra oss, skal disse returneres separat. Sørg for å legge riktig produkt med riktig eske, slik at du ikke må vente lenger på refusjon.