Hva er blått lys, og hvorfor burde du bry deg?

Hva er blått lys, og hvorfor burde du bry deg?

Mennesket er programmert til å være våkne når det er dagslys, og sove i nattens mørke. Dette skjer som følge av en kjemisk prosess i kroppen vår. Les mer om du ønsker å vite hvilken rolle blått lys spiller i hverdagen vår, og hvorfor du burde bruke blue light briller.
Hvordan tolke brilleseddelen din - Luxreaders.no

Hvordan tolke brilleseddelen din

Du er klar til å bestille ditt første par briller og ser frem til å endelig kunne se klart og tydelig - men så innser du at du ikke aner hva slags styrke du skal bestille. Ikke bekymre deg! Vi er her for å hjelpe. Her er en enkel forklaring til hvordan du kan forstå det forvirrende papiret du har fått fra din øyespesialist.
Frederik Thiele: En mann med en visjon - Luxreaders.no

Frederik Thiele: En mann med en visjon

Frederik Thiele ble nærmest "født med briller på nesa". Nå har han bestemt seg for å modernisere brillebransjen ved å tilby briller direkte hjem til kundens dør. Idèen kom som et lyn fra klar himmel da han jobbet i en brillebutikk på København flyplass. Les mer om Frederik Thiele her..
Presbyopi: Aldersrelatert langsynthet - Luxreaders.no

Presbyopi: Aldersrelatert langsynthet

Om du har begynt å streve med å lese liten tekst og strekker armene ut hver gang du skal lese noe på mobilen, er det kanskje på tide å gjøre noe ved det. Presbyopi er en naturlig prosess hvor elastisiteten av øyet avtar. Les mer om presbyopi her.
10 myter om syn og briller - Luxreaders.no

10 myter om syn og briller

"Å bruke briller med feil styrker er skadelig for øynene", "Å spise gulrøtter forbedrer nattsynet" og "å lese i dårlig belysning er dårlig for øynene" er noen av de vanligste mytene om briller og syn. Vi gir deg alle svarene her...
Databriller og blue light briller - Hva er forskjellen? - Luxreaders.no

Databriller og blue light briller - Hva er forskjellen?

For å gjøre det helt enkelt – “blue light briller” er et fint ord på briller med en coating som filtrerer bort blått lys. Men hva er databriller? Les mer om forskjellen på Luxreaders.no..