5 tips for å bruke briller med hodetelefoner

5 tips for å bruke briller med hodetelefoner

Hvis du bruker briller og elsker å høre på musikk eller se filmer, kan det hende du har opplevd frustrasjonen ved å prøve å bruke hodetelefoner med spesifikasjonene dine. Men det trenger ikke være vanskelig eller ubehagelig! Med de riktige teknikkene og produktene kan du nyte lydunderholdningen din samtidig som du kan se klart. I dette innlegget vil vi gå gjennom tips for å bruke hodetelefoner med briller komfortabelt, og anbefale noen av de beste hodetelefonene for briller.
Topp sminketips for brillebrukere

Topp sminketips for brillebrukere

Hvis du bruker briller, kjenner du til kampen med å finne den perfekte sminkelooken som komplementerer innfatningene dine. Mens briller kan være et stilig tilbehør, kan de også utgjøre en utfordring når det kommer til sminke. Men ikke bekymre deg – med litt kunnskap og litt trening kan du trygt rocke enhver sminkelook med brillene dine.
Slik unngår du at brillene dugger i kulden - 8 tips

Slik unngår du at brillene dugger i kulden - 8 tips

Når det kalde været slår inn, kan det være en utfordring å unngå at brillene dugger. I den varmere tiden av året opplever vi vanligvis ikke store problemer med brillene våre, men når vinteren nærmer seg, står vi ofte overfor problemet at brillene våre dugger når temperaturen er lav. I denne artikkelen skal vi diskutere årsaken til fenomenet duggende briller og vise deg noen tips om hvordan du unngår å dugge brillene dine i kaldt vær.
Hvordan finne de perfekte brillene for grått hår - en komplett guide

Hvordan finne de perfekte brillene for grått hår - en komplett guide

Som det sies, "jo eldre du blir, jo klokere blir du." Og med den visdommen kommer erkjennelsen av at når vi blir eldre, er grått hår en naturlig del av aldringsprosessen, og mens noen mennesker velger å farge håret for å dekke over de irriterende sølvtrådene, omfavner andre sine grå lokker.
Slik rengjør du brillene dine

Slik rengjør du brillene dine

Når du bruker brillene dine med eller uten styrke mye, vil de naturligvis etter tid bli skitne og eksponert for støv og smuss. Briller er delikate synskorrigerende tilbehør, og de må grundig rengjøres for å få mest mulig ut av dem. Men hvordan kan du rengjøre brillene dine riktig og hva bør du IKKE gjøre?

Hva er UV-stråler og hvorfor er de skadelige for øynene?

Hva er UV-stråler og hvorfor er de skadelige for øynene?

Bortsett fra å forårsake hudskader, som de fleste av oss sikkert allerede har opplevd eller i det minste hørt om i form av solbrenthet, kan UV-stråler også forårsake skade på øynene våre. Men hva er egentlig UV-stråler og hvordan kan du sørge for å beskytte øynene dine mot skadene de forårsaker?

Trenger jeg briller?

Trenger jeg briller?

Opplever du ofte tørre øyne eller hodepine når du prøver å tyde hva som er uklart i synet ditt, og om en gjenstand som er langt vekk eller tett på bestemmer hvor tydelig du kan se det? Har du lurt på hvorfor øynene dine gjør vondt når du våkner? Har du problemer med å tyde hva som står i favorittboken din, og at det er vanskelig å lese selv om du hele tiden myser øynene dine?

Historien til aviator-briller

Historien til aviator-briller

Med den nylige utgivelsen av den nye Top Gun-filmen, har aviator- briller, som gradvis har blitt populære igjen, fått sitt fortjente søkelys. Disse solbrillene med metallinnfatning har blitt gjort populære siden 1940-tallet og nyter fortsatt sin berømmelse for sin funksjonalitet og modige stil. Men bortsett fra å ha vist seg på ansiktene til mange kjendiser, har disse aviator- solbrillene hatt en interessant historie.
Finn de perfekte solbrillene

Finn de perfekte solbrillene

Våren er endelig kommet, og sommeren nærmer seg med stormskritt. En kald drink ved vannkanten og en varm sommerbris. Høres deilig ut, ikke sant? På fine, varme sommerdager som dette er det et absolutt must med et par stilige solbriller. Ikke bare beskytter de øynene dine og reduserer rynker, men de kan også være en del av antrekket ditt! 

Brilletrender 2023

Brilletrender 2023

Følelsen av nyklippet hår eller et besøk til skjønnhetssalongen. Du kjenner sikkert den gode følelsen av et flott, fornyet utseende! Har du tenkt på hvordan briller med firkantet innfatning, runde metalbriller, eller kanskje briller med klar innfatning også kan endre ditt utseende? Kanskje du lurer på hva som er den nåværende brilletrenden? Ikke bekymre deg, Luxreaders har svaret på hva som er brilletrenden i 2023.

Bærekraft

Bærekraft

Vi er på reise mot en mer bærekraftig fremtid. Vi skal gjøre vårt beste for å redusere belastningen på planeten. En viktig del av dette er å kommunisere og sikre engasjement fra ansatte.

6 tips for å finne det perfekte brilleparet på nettet

6 tips for å finne det perfekte brilleparet på nettet

Når det gjelder å velge briller er mulighetene endeløse, og du føler deg kanskje litt overveldet av alle valgene som skal tas. Vi guider deg gjennom alt fra å velge en passende innfatning, til de riktige glassene og hva du bør tenke på før du bestiller. Fortsett å lese for å lære mer.