Finn de perfekte solbrillene

Finn de perfekte solbrillene

Våren er endelig kommet, og sommeren nærmer seg med stormskritt. En kald drink ved vannkanten og en varm sommerbris. Høres deilig ut, ikke sant? På fine, varme sommerdager som dette er det et absolutt must med et par stilige solbriller. Ikke bare beskytter de øynene dine og reduserer rynker, men de kan også være en del av antrekket ditt! 

Brilletrender 2022

Brilletrender 2022

Følelsen av nyklippet hår eller et besøk til skjønnhetssalongen. Du kjenner sikkert den gode følelsen av et flott, fornyet utseende! Har du tenkt på hvordan briller med firkantet innfatning, runde metalbriller, eller kanskje briller med klar innfatning også kan endre ditt utseende? Kanskje du lurer på hva som er den nåværende brilletrenden? Ikke bekymre deg, Luxreaders har svaret på hva som er brilletrenden i 2022.

Bærekraft

Bærekraft

Vi er på reise mot en mer bærekraftig fremtid. Vi skal gjøre vårt beste for å redusere belastningen på planeten. En viktig del av dette er å kommunisere og sikre engasjement fra ansatte.

6 tips for å finne det perfekte brilleparet på nettet

6 tips for å finne det perfekte brilleparet på nettet

Når det gjelder å velge briller er mulighetene endeløse, og du føler deg kanskje litt overveldet av alle valgene som skal tas. Vi guider deg gjennom alt fra å velge en passende innfatning, til de riktige glassene og hva du bør tenke på før du bestiller. Fortsett å lese for å lære mer.

Hva er blått lys, og hvorfor burde du bry deg?

Hva er blått lys, og hvorfor burde du bry deg?

Mennesket er programmert til å være våkne når det er dagslys, og sove i nattens mørke. Dette skjer som følge av en kjemisk prosess i kroppen vår. Les mer om du ønsker å vite hvilken rolle blått lys spiller i hverdagen vår, og hvorfor du burde bruke blue light briller.
Hvordan tolke brilleseddelen din - Luxreaders.no

Hvordan tolke brilleseddelen din

Du er klar til å bestille ditt første par briller og ser frem til å endelig kunne se klart og tydelig - men så innser du at du ikke aner hva slags styrke du skal bestille. Ikke bekymre deg! Vi er her for å hjelpe. Her er en enkel forklaring til hvordan du kan forstå det forvirrende papiret du har fått fra din øyespesialist.
Frederik Thiele: En mann med en visjon - Luxreaders.no

Frederik Thiele: En mann med en visjon

Frederik Thiele ble nærmest "født med briller på nesa". Nå har han bestemt seg for å modernisere brillebransjen ved å tilby briller direkte hjem til kundens dør. Idèen kom som et lyn fra klar himmel da han jobbet i en brillebutikk på København flyplass. Les mer om Frederik Thiele her..
Presbyopi: Aldersrelatert langsynthet - Luxreaders.no

Presbyopi: Aldersrelatert langsynthet

Om du har begynt å streve med å lese liten tekst og strekker armene ut hver gang du skal lese noe på mobilen, er det kanskje på tide å gjøre noe ved det. Presbyopi er en naturlig prosess hvor elastisiteten av øyet avtar. Les mer om presbyopi her.
10 myter om syn og briller - Luxreaders.no

10 myter om syn og briller

"Å bruke briller med feil styrker er skadelig for øynene", "Å spise gulrøtter forbedrer nattsynet" og "å lese i dårlig belysning er dårlig for øynene" er noen av de vanligste mytene om briller og syn. Vi gir deg alle svarene her...
Databriller og blue light briller - Hva er forskjellen? - Luxreaders.no

Databriller og briller mot blått lys - Hva er forskjellen?

For å gjøre det helt enkelt – “blue light briller” er et fint ord på briller med en coating som filtrerer bort blått lys. Men hva er databriller? Les mer om forskjellen på Luxreaders.no..