Briller

Høy kvalitet. Lav pris. Direkte til deg

Lette og komfortable

Øko- og allergivennlige materialer

Fleksible brillestenger

Materialer av høy kvalitet

Se verden i et nytt lys:

Luxreaders' briller

Etter hvert som teknologien har utviklet seg, har vi blitt mer og mer avhengige av dingser som smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner for både jobb og fritid. Imidlertid har denne konstante bruken av skjermer ført til en økning i synsproblemer, inkludert belastning på øynene, tørre øyne og tåkesyn. Studier har vist at forlenget skjermtid også kan forstyrre søvnmønsteret vårt, noe som fører til ytterligere problemer med synet vårt. Gå figur!

Og ikke bare det, men det blå lyset som sendes ut av skjermer kan forstyrre den naturlige søvn-våkne-syklusen og bidra til nærsynthet, en tilstand der øyet ikke klarer å fokusere på fjerne objekter klart. Dette har naturligvis ført til økt behov for briller med sterkere resepter. Flere og flere mennesker strekker seg etter billige briller med styrke for å rette opp synsproblemer forårsaket av skjermbruk.

Så du kan si at øynene våre ikke har det gøy i denne tiden...

...Hva så? Hvordan kan vi forhindre at øynene våre lider og fortsatt ha det bra med å jobbe, lese eller overskue favorittserien vår?

Ikke bekymre deg! Luxreaders er her for å hjelpe deg med å finne perfekte briller med styrke på nett. Ingen grunn til panikk: med riktig nyanse, form og styrke vil du se like sjarmerende ut som alltid! Og mot slutten av dagen vil ingenting føles bra som en følelse av komfort i stedet for press foran boken eller en dataskjerm.

3 briller for 699,-

Miks og match som du vil

Lesebriller kan også være morsomt

Når vi blir eldre, er lesebriller nødvendig onde vi lærer å elske med tiden. Men hvordan vet du at tiden endelig er inne? Et av de mest avslørende tegnene er når du finner deg selv å holde bøker og blader lenger unna øynene enn normalt. Det betyr at øynene dine har økende problemer med å fokusere på nære gjenstander, noe som ofte indikerer behovet for korrigerende linser for å opprettholde klart syn for daglige gjøremål.

Hvis det høres kjent ut, er Luxreaders din nye beste venn! Våre briller med styrke kommer i alle stiler, former og farger. Og når det kommer til å velge det riktige paret, er alt du trenger å Try-On vår - prøv brillene våre på nett for å finne den som passer best for deg.

Når du begynner å utforske samlingen vår, kan du også dra nytte av synstesten vår for å få en ide om hvilken styrke du trenger, før du kjøper briller med styrke på nett. Du kan prøve Luxreaders' synstest akkurat nå og få den omtrentlige linsestyrken som passer for deg. Å teste styrken din er en fin måte å starte på!

Briller med blått lys: En essensiell hverdag

Fremfor alt er vi eksponert for skjermene våre i mer enn 8 timer om dagen. Og nå har du sikkert hørt at det blå lyset er dårlig for deg, men vet du hva blått lys er? Og hvordan er det skadelig? Vel, blått lys er en type lys som finnes i det synlige lysspekteret. Det sendes ut av solen, så vel som av elektroniske enheter du sannsynligvis ser på akkurat nå: smarttelefoner, bærbare datamaskiner og LED-lys. Og selv om det kan ha noen fordeler å tilby, som å forbedre humøret og hjerterytmen i noen tilfeller, tar det vanligvis en toll på synet ditt. Heldigvis kan du med Luxreaders beskytte deg mot blått lys med våre blålysbriller med styrke!

Og det beste med det, ikke bare filtrerer de bort det skadelige blå lyset som sendes ut av elektroniske enheter, de lar deg også opprettholde stilsansen din med sin elegante og moteriktige design. Tenk deg at du kan jobbe eller spille på dingsene dine i noen timer uten å bekymre deg for belastning på øynene, hodepine og svekket søvnmønster. Dessuten, ikke bare ta vårt ord for det! Ta en rask titt på Blue light-brillekolleksjonen og prøv vår stilguide. I løpet av mindre enn 2 minutter og noen få ærlige svar, vil du finne ditt perfekte par, som passer for din stil!

Solbriller er mer enn et tilbehør

Visste du at du kan bruke solbrillene dine og fortsatt ha linser som passer deg? At du kan slappe av i solen og fortsatt ha en stor sjanse til å endelig fullføre det kapittelet i favorittboken din? Vi vet det, og vi er her for å fortelle deg at våre billige solbriller med styrke kommer i alle former, uavhengig av om de er en nødvendighet, moteutsagn eller en viktig strand. Solbriller med styrke fra Luxreaders er laget med brilleglass i anti-ripe, slik at du kan ta dem med dit du vil uten bekymringer.

Og når det gjelder å velge riktig form og farge, la oss innse det: du kan bruke hva som helst så lenge du føler deg komfortabel! Men det betyr ikke at du ikke ser bedre ut i visse former og stiler. Saken er at kontrasten i utseendet ditt vanligvis gjør en stor innvirkning. Så hvis du har et hjerteformet ansikt, ta en titt på våre runde briller med styrke. Hvis ansiktet ditt er rundt, vil våre firkantede solbriller være en perfekt match! Og hvis ansiktet ditt er mer på den ovale og firkantede siden, vil rektangulære solbriller være dine beste venner.

Hvis du fortsatt ikke er sikker på hva vi snakker om og i hvilken form ansiktet ditt er, ikke bekymre deg! Vi har allerede hatt det i tankene. Bare besøk vår Try on-guide og la oss gjøre jobben for deg. Slapp av i stolen og prøv nesten forskjellige modeller i alle tilgjengelige farger. Med det vil beslutningsprosessen forhåpentligvis være rask som et lyn.

Trenger litt hjelp?

Personlig stilguide

Vi forstår at det kan være en vanskelig oppgave å finne stilen eller formen som passer både ansiktet og uttrykket ditt. Heldigvis er vi her for å hjelpe. Vår skreddersydde stilguide fungerer som en digital motehjelper klar til å lede deg gjennom vårt hav av farger og former slik at du kan finne det perfekte paret, enten det er runde, klassiske eller et par funky lesebriller!

Designet i Danmark

Vi søker å tilby et bredt spekter av skandinavisk design ved å hente inspirasjon fra tidløse klassikere og mer dristige statement-briller.

PRØV BRILLENE VÅRE HJEMME

Virtuell Try-On

Visualiser dine fremtidige briller med vårt virtuelle speil og prøv brillene

Handle etter form

Firkantede

Ikoniske

Rectangulære

Runde

Spørsmålene dine om Luxreaders-briller ble besvart

  • Hvilke briller er mote i 2023?

    I 2023 er statement-briller på moten. Dette inkluderer overdimensjonerte rammer, dristige geometriske former og vintage-inspirerte design som en god gammel kattøye. Så, gjør en uttalelse med briller i år. I tillegg ser vi også en gjenoppblomstring i klassiske retrostiler som runde rammer. Disse vintage-inspirerte brillene er perfekte for å gi et snev av nostalgi til utseendet ditt. Og gjett hva? Luxreaders har alt!

  • Hva er styrke i briller?

    Styrke i briller refererer til resepten, eller mengden av korreksjon som trengs for en persons syn. Det måles i dioptrier og bestemmes av en øyelege under en øyeundersøkelse. Det varierer basert på typen synsproblem, for eksempel nærsynthet eller langsynthet. For eksempel vil noen som er nærsynt (nærsynthet) ha en negativ resept, noe som betyr at de trenger briller som korrigerer for avstandssyn. På den annen side vil noen som er langsynt (hyperopi) ha en positiv resept, noe som betyr at de trenger briller som korrigerer for nærsyn.