Briller

Høy kvalitet. Lav pris. Direkte til deg

Lette og komfortable

Øko- og allergivennlige materialer

Fleksible brillestenger

Materialer av høy kvalitet

Se verden i et nytt lys:

Luxreaders' briller

Etter hvert som teknologien har utviklet seg, har vi blitt mer og mer avhengige av dingser som smarttelefoner, nettbrett og datamaskiner for både jobb og fritid. Imidlertid har denne konstante bruken av skjermer ført til en økning i synsproblemer, inkludert belastning på øynene, tørre øyne og tåkesyn. Studier har vist at forlenget skjermtid også kan forstyrre søvnmønsteret vårt, noe som fører til ytterligere problemer med synet vårt. Gå figur!

Og ikke bare det, men det blå lyset som sendes ut av skjermer kan forstyrre den naturlige søvn-våkne-syklusen og bidra til nærsynthet, en tilstand der øyet ikke klarer å fokusere på fjerne objekter klart. Dette har naturligvis ført til økt behov for briller med sterkere resepter. Flere og flere mennesker strekker seg etter billige briller med styrke for å rette opp synsproblemer forårsaket av skjermbruk.

Så du kan si at øynene våre ikke har det gøy i denne tiden...

...Hva så? Hvordan kan vi forhindre at øynene våre lider og fortsatt ha det bra med å jobbe, lese eller overskue favorittserien vår?

Ikke bekymre deg! Luxreaders er her for å hjelpe deg med å finne perfekte briller med styrke på nett. Ingen grunn til panikk: med riktig nyanse, form og styrke vil du se like sjarmerende ut som alltid! Og mot slutten av dagen vil ingenting føles bra som en følelse av komfort i stedet for press foran boken eller en dataskjerm.

3 briller for 699,-

Miks og match som du vil

Lesebriller kan også være morsomt

Når vi blir eldre, er lesebriller nødvendig onde vi lærer å elske med tiden. Men hvordan vet du at tiden endelig er inne? Et av de mest avslørende tegnene er når du finner deg selv å holde bøker og blader lenger unna øynene enn normalt. Det betyr at øynene dine har økende problemer med å fokusere på nære gjenstander, noe som ofte indikerer behovet for korrigerende linser for å opprettholde klart syn for daglige gjøremål.

Hvis det høres kjent ut, er Luxreaders din nye beste venn! Våre briller med styrke kommer i alle stiler, former og farger. Og når det kommer til å velge det riktige paret, er alt du trenger å Try-On vår - prøv brillene våre på nett for å finne den som passer best for deg.

Når du begynner å utforske samlingen vår, kan du også dra nytte av synstesten vår for å få en ide om hvilken styrke du trenger, før du kjøper briller med styrke på nett. Du kan prøve Luxreaders' synstest akkurat nå og få den omtrentlige linsestyrken som passer for deg. Å teste styrken din er en fin måte å starte på!