Kundeservice

Hei, hvordan kan vi hjelpe deg?

Nedenfor finner du svar på de vanligste spørsmålene. Du er også velkommen til å prøve vår Answer Bot i høyre hjørne for å finne svar på spørsmålene dine.

Hvis du ikke fant svaret du lette etter, er du velkommen til å legge igjen en melding. Vi svarer på din henvendelse så raskt som mulig og senest innen 24 timer på vanlige virkedager.

Levering og retur

 • Hva koster leveransen?

  Hvis du velger 3 eller flere par briller, får du gratis levering med PostNord Danmark og Posten Norge. Hvis du velger 1 eller 2 par briller, koster leveransen 49 NOK.

 • Hvor lang er leveringstiden?

  Hvis du bestiller før kl. 14.00 på normal arbeidsdag, vil bestillingen din bli sendt ut samme dag. Hvis du bestiller senere enn kl. 14.00, eller i løpet av helgen, vil bestillingen din bli sendt ut neste arbeidsdag.

  Normal leveringstid er 2-6 arbeidsdager.

 • Fri retur

  Du er velkommen til å returnere ett eller flere produkter kostnadsfritt. Vær oppmerksom på at retur kun er gratis når du bruker vår returetikett. Fyll ut og følg returskjemaet vårt for å motta returlabel og CN 22-etikett. Pakk varene forsiktig inn i original emballasje og sørg for å dekke til eller fjerne strekkoden på esken. Begge etikettene, returlabel og CN 22-etikett, skal festes utenpå esken. Lever pakken til Posten Norge på et av deres postkontorer eller Post Butikk.

 • Hvordan returnerer jeg ordren min?

  Pakk brillene forsiktig inn i originalemballasjen. Fyll ut returskjemaet vårt for å få tilsendt returetikett og CN 22-etikett. Kleb deretter begge etikettene utenpå pakken og lever den inn hos nærmeste Posten-forhandler. Vær oppmerksom på at returen kun er gratis hvis du bruker vår returetikett. Du vil motta en automatisk generert e-post når vi registrerer returen på vårt lager. Dette kan ta opptil 14 virkedager. Når vi har mottatt varen, refunderer vi hele kjøpesummen med samme betalingsmåte som ble brukt ved bestilling.

 • Bytte

  Hvis du ønsker å bytte en eller flere varer, er prosessen delt i to trinn:

  1. Først må du returnere varen på vanlig måte - se vår returprosess her. Når vi mottar returen, får du pengene tilbake via samme betalingsmåte som da du kjøpte varen.

  2. Finn produktet du ønsker å bytte, på nettsiden vår og bestill på vanlig måte. Ved bytte av færre enn 3 par briller kommer fraktkostnader i tillegg. Hvis brillen er en del av vårt tilbud om 3 par briller til en bestemt pris, ber vi deg sende oss en e-post på hei@luxreader.no før du bytter. Vi gir deg en rabattkode slik at du får samme pris per par briller som i tilbudet.

 • Refusjon

  Hvis du returnerer et produkt til oss, refunderer vi alle betalinger du har gjort til Luxreaders, samt fraktkostnadene for leveringen. Du vil automatisk motta en e-post når vi registrerer returen på vårt lager. Vi refunderer deretter kjøpesummen via den betalingsmåten du har brukt. Det kan ta opptil 14 virkedager før vi mottar de returnerte varene og utsteder refusjonen.
  Vår gratis returrett gjelder imidlertid ikke i følgende tilfeller:


  1. Hvis du har kjøpt flere varer i én bestilling og bare angrer på deler av kjøpet, refunderer vi ikke fraktkostnadene.

  2. Hvis du har valgt en fraktmetode som er dyrere enn den billigste fraktmetoden vi tilbyr, får du ikke refundert de ekstra kostnadene. Vi refunderer beløpet umiddelbart og i alle tilfeller innen 14 virkedager etter at vi har mottatt returen.

 • Leverer dere til mitt land?

  Luxreaders.no leverer vi kun til Norge.

  Ønsker du levering til Danmark besøk Luxreaders.dk
  Ønsker du levering til Sverige besøk Luxreaders.se
  Ønsker du levering til Finland besøk Luxreaders.fi
  Ønsker du levering til Nederland besøk Luxreaders.nl
  Ønsker du levering til Tyskland besøk Luxreaders.de
  Ønsker du levering til United Kingdom besøk Luxreaders.co.uk
  Ønsker du levering til Frankike besøk Luxreaders.fr
  Ønsker du levering til Spania besøk Luxreaders.es
  Ønsker du levering til Italia besøk Luxreaders.it

  Ønsker du levering til Belgia, Luxembourg eller andre land Luxreaders.com

Min ordre

 • Har ordren min blitt sendt?

  Så snart ordren din er sendt fra lageret vårt, vil du motta en bekreftelse på e-post. E-posten inneholder et sporingsnummer. Dette sporingsnummeret vil ikke være aktivt før budselskapet registrerer en handling. Dette vil normalt skje på kvelden, eller tidlig neste morgen.

 • Kan ordren min spores?

  Du kan enkelt følge pakken din via sporingsnummeret ditt.

  Når pakken er ankommet Norge kan du spore pakken på Posten.no. Om du vil spore pakken før dette, kan du spore den via PostNord.

 • Kan jeg kansellere bestillingen min?

  Nei. Vi begynner å behandle bestillingen din så snart den er mottatt, så vi kan levere så raskt som mulig. Hvis du ikke lenger ønsker varene, kan du returnere dem gratis så snart du mottar pakken. Les mer om vår returprosess her.

 • Kan jeg endre bestillingen min etter at den er sendt inn?

  Nei, dessverre. Siden vi jobber hardt for å sikre at du mottar bestillingen din så raskt og nøyaktig som mulig, er vi ikke i stand til å kansellere eller endre bestillingen etter at den er sendt inn.

Betaling

 • Betalingskort

  Vi aksepterer disse betalingskortene: Vipps, Visa, MasterCard, Visa Electron, Maestro kreditt- og debetkort. Sammen med Klarna tilbyr vi kjøp med faktura. Når du velger faktura som betalingsmetode, får du varene hjem før du betaler. Du kan velge å betale hele beløpet samtidig eller dele betalingen opp.

 • Når vil jeg bli belastet?

  Når du har sendt inn bestillingen din, vil betalingskortet ditt bli autorisert for betaling, og du vil motta en e-post som bekrefter at vi har mottatt bestillingen. Betalingskortet vil belastes først når vi har pakket og sendt bestillingen fra lageret vårt.

  Hvis kortet ditt ikke kunne autoriseres, vil ingen beløp bli trukket, og du vil bli varslet umiddelbart på skjermen om at betalingen feilet. Vær oppmerksom på at selv om betalingen ikke er autorisert, kan enkelte kortselskaper fortsatt reservere beløpet. Dette kan føre til at du ikke vil ha tilgang til dette beløpet for en liten periode.

Produkt

 • Hvilke størrelser tilbyr dere?

  Brillene våre er delt opp i normal, bred og smal passform. Modellene med bred eller smal passform, er tydelig markert i sortimentet. Hver modell kommer kun i én størrelse. Når du har valgt en brille på hjemmesiden, kan du scrolle ned for å se de spesifikke målene for brillen.

 • Hva er forskjellen på brillene for menn og brillene for kvinner?

  Vi bruker kategorier som "menn" og "kvinner" for å gjøre nettsiden vår så brukervennlig som mulig. Alle brillene våre er unisex, så det er ikke noen forskjell mellom brillene i mann- og kvinneavdelingen. 

 • Når kommer de på lager igjen?

  Det kan være vanskelig å si akkurat når vi får varer tilbake i sortimentet. Vi prøver vårt beste på å opprettholde lagerbeholdningen og å fylle opp lageret så fort som mulig.

 • Kan jeg justere på brillene?

  Ja, du kan gjøre små justeringer ved forsiktig å bøye brillenrammen.

Kontakt oss

 • Email

  Fant du ikke svaret du leter etter? Send en e-post til oss på e-posten nedenfor:

  hei@luxreaders.no

  Legg ved ditt ordrenummer når du kontakter vår kundeservice.

  Vi svarer på din henvendelse så raskt som mulig og senest innen 24 timer på vanlige hverdager.

vårt løfte

100% tilfredshet garantert

Tilfredshet garanti sikrer at vi gjør det som skal til for at du skal bli fornøyd med dine Luxreaders. Hvis brillene dine ikke passer, hjelper vi deg med å returnere gratis eller bytte dem. Hvis brillene dine går i stykker eller du mister en skrue, erstatter vi dem. Uansett hva som trengs. Ingen spørsmål spurt. Bare kontakt Lux Happiness Team. Vi er her for deg.