Vi vil forandre måten
du kjøper briller på!

Lette og komfortable

Miljøvennlig

Fleksible brillestenger

Materialer av høy kvalitet

Historien om Luxreaders

Luxreaders er et dansk firma med røtter i København. Firmaet ble grunnlagt med ambisjoner om å digitalisere kjøp av lesebriller, og få en slutt på forestillingen om at lesebriller er et nødvendig onde som må ha en kjedelig design og være av dårlig kvalitet. Derfor har vi gjort vårt ytterste for å lage lesebriller hvor både design og kvalitet er på topp, samtidig som de har en forsvarlig pris.

En ny tilnærming til lesebriller

Vår visjon er å gjøre brillekjøp enkelt og effektivt. Du skal slippe å måtte stå i kø og å bruke billige briller med dårlig design fra butikkstativene. Hos oss får du en digital shoppingopplevelse uten å miste den personlige veiledningen. Vi har i tillegg gratis retur så du aldri behøver å bekymre deg for å handle briller på nett hos oss. Dette er bare begynnelsen av brillebransjens revolusjon - den smarte måten å kjøpe briller på!

Spettete brille i plast og sølv brille i metall
Fire par solbriller i ulike stiler fra Luxreaders


Vi har mange års erfaring fra optikerbransjen, og vi har nøye observert hvordan markedet for lesebriller stort sett er drevet av bensinstasjoner, supermarkeder og apoteker. Disse forretningene har ofte lesebrillene hengende på stativer hvor brillene slites ut allerede før du har kjøpt dem. I tillegg er det ofte et dårlig utvalg og kjipe design. Vi ønsker å forandre dette!

To par mørke lesebriller oppå designpapirene til Luxreaders

Vårt design

Vår lidenskap for stilfulle briller er grunnelementet i vårt design. Alle brillene er designet i Danmark, hvor vi arbeider intenst med å forene nye trender med tradisjonelt og klassisk design. Målet er å skape uttrykksfulle lesebriller som er komfortable og gjenspeiler den Skandinaviske stilen.

For oss er det ikke «bare» lesebriller; brillene skal være et uttrykk for din personlige stil akkurat som alt det andre du har i klesskapet. Du skal jo tross alt ha lesebrillen i ansiktet store deler av dagen!

Blond, skandinavisk kvinne med lesebriller fra Luxreaders

Brillene

Vi har en høy standard og nøye utvalgte materialer, som ofte brukes i dyre designerbriller. Vi har utviklet lette brilleglass som gjør lesebrillene lette og komfortable, og har et bredt utvalg med skandinavisk design. Enkelt og digitalt

Mange utsetter å kjøpe sitt første par med lesebriller. Det er mange grunner til dette. Grunner som vi har ambisjoner om å bryte ned og fikse digitalt. Derfor arbeider vi med å utvikle en virtuell måte å prøve brillene på, samt å digitalisere en synstest, slik at vi kan gjøre en kvalifisert vurdering av hvilke briller og styrker som passer for deg.

Et nettbrett som viser produktene til Luxreaders
En mann og en dame prøver briller fra Luxreaders i vårt digitale prøverom
Dame prøver briller i vårt digitale prøverom med sin mobiltelefon

Å kjøpe briller på nettet må være risikofritt. Derfor tilbyr vi en gratis og enkel returløsning, hvor du rett og slett kan pakke brillene ned i pakken du mottok, og bruke den vedlagte returseddelen. Enklere blir det ikke!

Vi elsker å få tilbakemeldinger på produktene våre. Vi setter pris på både ris og ros, eller andre innspill, slik at vi kan tilby den beste tjenesten for deg. Du er mer enn velkommen til å legge igjen en kommentar eller vurdering av lesebrillene våre, slik at vi kan bli ennå bedre til å lage de beste lesebrillene på markedet.