Vi vil forandre måten
du kjøper briller på!

Lette og komfortable

Miljøvennlig

Fleksible brillestenger

Materialer av høy kvalitet

Historien om Luxreaders

Luxreaders er et dansk firma med røtter i København. Firmaet ble grunnlagt med ambisjoner om å digitalisere kjøp av lesebriller, og få en slutt på forestillingen om at lesebriller er et nødvendig onde som må ha en kjedelig design og være av dårlig kvalitet. Derfor har vi gjort vårt ytterste for å lage lesebriller hvor både design og kvalitet er på topp, samtidig som de har en forsvarlig pris.

En ny tilnærming til lesebriller

Vår visjon er å gjøre brillekjøp enkelt og effektivt. Du skal slippe å måtte stå i kø og å bruke billige briller med dårlig design fra butikkstativene. Hos oss får du en digital shoppingopplevelse uten å miste den personlige veiledningen. Vi har i tillegg gratis retur så du aldri behøver å bekymre deg for å handle briller på nett hos oss. Dette er bare begynnelsen av brillebransjens revolusjon - den smarte måten å kjøpe briller på!

Spettete brille i plast og sølv brille i metall
Fire par solbriller i ulike stiler fra Luxreaders


Vi har mange års erfaring fra optikerbransjen, og vi har nøye observert hvordan markedet for lesebriller stort sett er drevet av bensinstasjoner, supermarkeder og apoteker. Disse forretningene har ofte lesebrillene hengende på stativer hvor brillene slites ut allerede før du har kjøpt dem. I tillegg er det ofte et dårlig utvalg og kjipe design. Vi ønsker å forandre dette!

Høy kvalitet

Våre briller

Vi har lagt listen høyt med nøye utvalgte materialer som vanligvis brukes i produksjonen av dyre designerbriller. I tillegg har vi utviklet lette glass som gjør brillene lette og behagelige å bruke. Holdbarheten og komforten til brillene våre er en absolutt nødvendighet, ettersom daglig bruk innebærer at brillene tas av og på mange ganger, noe som stiller høye krav til kvaliteten.

Dansk design

Vores design

Vår lidenskap for autentiske briller er det grunnleggende elementet i designen vår. Alle lesebrillene er designet i Danmark, der vi jobber hardt for å kombinere nye trender med tradisjonell og klassisk design. Målet er å skape uttrykksfulle lesebriller som er mer enn et nødvendig onde

de er ikke "bare" lesebriller. Vi mener at briller skal uttrykke personligheten din - akkurat som resten av garderoben din.Enkelt og digitalt

Mange utsetter å kjøpe sitt første par med lesebriller. Det er mange grunner til dette. Grunner som vi har ambisjoner om å bryte ned og fikse digitalt. Derfor arbeider vi med å utvikle en virtuell måte å prøve brillene på, samt å digitalisere en synstest, slik at vi kan gjøre en kvalifisert vurdering av hvilke briller og styrker som passer for deg.

Et nettbrett som viser produktene til Luxreaders
En mann og en dame prøver briller fra Luxreaders i vårt digitale prøverom
Dame prøver briller i vårt digitale prøverom med sin mobiltelefon

For å hjelpe deg har vi utviklet en virtuell utprøving og en online synstest, slik at vi kan ta en informert vurdering av hvilke briller du trenger. Med vår virtuelle utprøving kan du se hvilke briller som passer for deg.

Det skal være risikofritt å kjøpe briller på nettet. Vi tilbyr en enkel og gratis returløsning. Bare pakk brillene i pakken du mottok dem i, og klistre den vedlagte returetiketten på pakken, så får du pengene tilbake. Helt risikofritt!

Del dine erfaringer

Hjelp oss å bli bedre

Vi elsker å få tilbakemeldinger fra kundene våre - både ris og ros! Du er hjertelig velkommen til å legge igjen en kommentar eller anmeldelse om din opplevelse hos oss. På den måten kan vi bli enda bedre til å produsere og tilpasse de beste lesebrillene og kundeopplevelsene.