Blue light briller

Beskytt øynene dine mot blått lys fra skjerm

Lettere å fokusere

Filtrerer 30% av blått lys

Kan redusere hodepine

Hjelper på nattesøvnen

3 par for 599 kr.

Mix & match brillene som du vil

Hva er blue light briller?

Blue light briller er briller mot blått lys. Øynene våre blir daglig utsatt for skadelig blått lys fra skjermen på data, nettbrett, mobil og TV. Faktisk bruker de fleste av oss mer enn 8 timer om dagen på forskjellige enheter - noe som dessverre kan gå utover øynene dine. Briller med blålysfilter - også kalt databriller, terminalbriller eller skjermbriller - beskytter øynene dine fra det blå lyset og du vil raskt merke effekten etter en lang dag foran dataskjermen og mobilen.

Gi øynene dine en pause med briller mot blått lys

Ved å bruke blue light briller når du ser på skjermer på datamaskiner, nettbrett og TV kan du forbedre nattesøvnen, oppleve mindre hodepine og redusere belastningen på øynene. Du bør alltid ha filter mot blått lys i databriller.

Lette og komfortable

Miljø- og allergivennlige materialer

Fleksible stenger

Høy kvalitet

FORSKNING PÅ BLUE LIGHT BRILLER:

Harvard Business Review

"Kort sagt forbedrer databriller både søvnkvalitet og jobbutbytte"

Hvordan virker databriller mot blått lys?

Glassene i briller med blålysfilter er dekket med et filter som absorberer deler av det blå lyset som sendes ut fra skjermene dine. Brilleglassene våre absorberer så mye som 30% av de blå lysstrålene fra skjerm og har en herdning som er enkel å rengjøre, motstandsdyktig mot riper og som motvirker reflekser.