Kun i april

Solbriller for 0kr

Med og uten styrke. Høy kvalitet. Lav pris

Kategori 3

UV400 beskyttelse

Beskytt øynene

Les i solen

Stort utvalg av solbriller med og uten styrke

Kombiner dansk design med høy UV-beskyttelse

Solbriller med styrke

Hvorfor bruke solbriller med styrke?

Elsker du ikke bare en dag med lesing på terrassen din eller i parken mens du soler deg? Det gjør vi også! Høres ett eller flere lag med briller, med solbriller på toppen av lesebrillene, kjent ut? Det vet vi alt om, det ser litt dumt ut, og det er også ubehagelig.

Frykt ikke! Det finnes en løsning på dette. Du trenger bare å gå for et par solbriller med styrke. Solbriller er kjent for å være ledende motetilbehør som utgjør en del av ditt visuelle uttrykk. Vi tar det til neste nivå ved å gi deg estetiske rammer i din foretrukne linsestyrke, slik at du kan nyte solen mens du fortsatt får fordelene fra de vanlige lesebrillene dine.

I tillegg til funksjonen til dine vanlige lesebriller på solfylte dager, er solbriller med styrke geniale å ha med seg overalt. Solbriller med styrke fra Luxreaders er laget med brilleglass i anti-ripe, slik at du til og med kan ta med deg brillene til stranden uten bekymringer.Hvorfor er solbriller viktige?

... Og hva er UV- stråler?

UV står for Ultraviolet. Det er en slags elektromagnetisk stråling som naturlig sendes ut av solen. UV-lys har vært på agendaen oftere enn noen gang de siste årene, ettersom vi blir klokere på hvordan UV-stråling virker og påvirker oss.

UV-lys kan forårsake alvorlig skade på både øyne og hud. De ultrafiolette strålene fra solen kan føre til øyesykdommer og øyeskader. Eksempler er makuladegenerasjon, grå stær, solbrenthet på hornhinnen og øyelokket.

Det blir ofte oversett at UV-stråler kan ha skadelige effekter på synet vårt ved å skade overflaten av hornhinnen gjennom grå stær eller makuladegenerasjon. Det finnes imidlertid måter å unngå skaden på. Ved å bruke briller som har riktig UV-beskyttelse, og for europeiske somre, er solbriller med UV400-beskyttelse ideelle.

Vi er glade for å kunne tilby et bredt utvalg av solbriller, tilgjengelig for kjøp online, bestående av et hav av farger og former i smakfulle design med en ren finish.

Lette og komfortable

Øko- og allergivennlige materialer

Fleksible hengsler

Høy kvalitet

Finn det perfekte paret for deg

Hvilke solbriller passer til meg?

Alle bør bruke solbriller de liker! Hvis du er interessert i å finne ut hvilke solbriller som passer til ansiktet ditt, er det en god start å kjenne ansiktsformen din. De fleste ansiktsformer vil passe inn i en av de fem hovedansiktsformene: Oval, firkantet, rund, hjerte- og trekantform.

Hvis du allerede kjenner ansiktsformen din, kan du raskt finne solbriller som er ideelle for deg. Trenger du mer veiledning kan du dykke ned i vår dybdeartikkel «Finn de perfekte solbrillene»

Hjerteformet ansikt: Runde solbriller vil passe godt.

Trekantet ansiktsform: Ikoniske solbriller kan være en god match.

Rund ansiktsform: Solbriller med firkantet innfatning er ideelle for deg.

Oval og firkantet ansiktsform: Sjekk ut våre rektangulære solbriller.

MEST IDEELL FOR SOMMEREN

Solbriller med UV 400 beskyttelse

Solbriller som bærer UV 400-merket gir deg nesten 100 % beskyttelse mot skadelige ultrafiolette stråler. Mer teknisk forklart blokkerer de bølgelengder opp til 400 nanometer. Dette inkluderer også de skadelige UV-A- og UV-B-strålene.

Solbriller med filterkategori 3-indikasjon gir høy reduksjon av solskinn og god UV-beskyttelse. De blokkerer alle UVA- og UVB-stråler samt nesten 100 % av sollyset.

Solbriller fra Luxreaders er sertifisert UV 400 og angitt kategori 3, som sannsynligvis er det du ser etter når du er på jakt etter solbriller av god kvalitet.

Det anbefales å alltid se etter UV 400-etiketten og filterkategorien når du handler solbriller.

Det er også lurt å sjekke om solbrillene kommer med styrke, avhengig av intensjonene dine med solbrillekjøpet. Solbriller med styrke er en fin mulighet til å få lesebriller og solbriller samtidig, og dermed kunne nyte solbriller med styrke i solen med en god bok, eller på stranden når du nyter solen mens du leser avisen.

Velg formen som passer deg

Er du i tvil? Prøv brillene på, eller la oss gi vårt beste forslag med Style guide.