Nyt solen mens du leser

Solbriller

3 par for 699,-

Kategori 3

UV400 beskyttelse

Beskytt øynene

Les i solen

Solbriller med styrke

Hvorfor bruke solbriller med styrke?

Elsker du ikke bare en dag med lesing på terrassen din eller i parken mens du soler deg? Det gjør vi også! Høres ett eller flere lag med briller, med solbriller på toppen av lesebrillene, kjent ut? Det vet vi alt om, det ser litt dumt ut, og det er også ubehagelig.

Frykt ikke! Det finnes en løsning på dette. Du trenger bare å gå for et par solbriller med styrke. Solbriller er kjent for å være ledende motetilbehør som utgjør en del av ditt visuelle uttrykk. Vi tar det til neste nivå ved å gi deg estetiske rammer i din foretrukne linsestyrke, slik at du kan nyte solen mens du fortsatt får fordelene fra de vanlige lesebrillene dine.

I tillegg til funksjonen til dine vanlige lesebriller på solfylte dager, er solbriller med styrke geniale å ha med seg overalt. Solbriller med styrke fra Luxreaders er laget med brilleglass i anti-ripe, slik at du til og med kan ta med deg brillene til stranden uten bekymringer.Hvorfor er solbriller viktige?

... Og hva er UV- stråler?

UV står for Ultraviolet. Det er en slags elektromagnetisk stråling som naturlig sendes ut av solen. UV-lys har vært på agendaen oftere enn noen gang de siste årene, ettersom vi blir klokere på hvordan UV-stråling virker og påvirker oss.

UV-lys kan forårsake alvorlig skade på både øyne og hud. De ultrafiolette strålene fra solen kan føre til øyesykdommer og øyeskader. Eksempler er makuladegenerasjon, grå stær, solbrenthet på hornhinnen og øyelokket.

Det blir ofte oversett at UV-stråler kan ha skadelige effekter på synet vårt ved å skade overflaten av hornhinnen gjennom grå stær eller makuladegenerasjon. Det finnes imidlertid måter å unngå skaden på. Ved å bruke briller som har riktig UV-beskyttelse, og for europeiske somre, er solbriller med UV400-beskyttelse ideelle.

Vi er glade for å kunne tilby et bredt utvalg av solbriller, tilgjengelig for kjøp online, bestående av et hav av farger og former i smakfulle design med en ren finish.

Lette og komfortable

Øko- og allergivennlige materialer

Fleksible hengsler

Høy kvalitet

Finn det perfekte paret for deg

Hvilke solbriller passer til meg?

Alle bør bruke solbriller de liker! Hvis du er interessert i å finne ut hvilke solbriller som passer til ansiktet ditt, er det en god start å kjenne ansiktsformen din. De fleste ansiktsformer vil passe inn i en av de fem hovedansiktsformene: Oval, firkantet, rund, hjerte- og trekantform.

Hvis du allerede kjenner ansiktsformen din, kan du raskt finne solbriller som er ideelle for deg. Trenger du mer veiledning kan du dykke ned i vår dybdeartikkel «Finn de perfekte solbrillene»

Hjerteformet ansikt: Runde solbriller vil passe godt.

Trekantet ansiktsform: Ikoniske solbriller kan være en god match.

Rund ansiktsform: Solbriller med firkantet innfatning er ideelle for deg.

Oval og firkantet ansiktsform: Sjekk ut våre rektangulære solbriller.

MEST IDEELL FOR SOMMERen

Solbriller med UV 400 beskyttelse

Solbriller som bærer UV 400-merket gir deg nesten 100 % beskyttelse mot skadelige ultrafiolette stråler. Mer teknisk forklart blokkerer de bølgelengder opp til 400 nanometer. Dette inkluderer også de skadelige UV-A- og UV-B-strålene.

Solbriller med filterkategori 3-indikasjon gir høy reduksjon av solskinn og god UV-beskyttelse. De blokkerer alle UVA- og UVB-stråler samt nesten 100 % av sollyset.

Solbriller fra Luxreaders er sertifisert UV 400 og angitt kategori 3, som sannsynligvis er det du ser etter når du er på jakt etter solbriller av god kvalitet.

Det anbefales å alltid se etter UV 400-etiketten og filterkategorien når du handler solbriller.

Det er også lurt å sjekke om solbrillene kommer med styrke, avhengig av intensjonene dine med solbrillekjøpet. Solbriller med styrke er en fin mulighet til å få lesebriller og solbriller samtidig, og dermed kunne nyte solbriller med styrke i solen med en god bok, eller på stranden når du nyter solen mens du leser avisen.

Hvilken er din favoritt innfatning?

Rektangulære solbriller

Firkantede solbriller

Ikoniske solbriller

Runde sobriller

Hva er de forskjellige typene solbrilleglass?

Det er mange typer solbrilleglass tilgjengelig der ute, og du kan finne solbriller for stort sett alle anledninger.
Polariserte linser, speilglass, anti-reflekterende linser, gradientlinser, fotokromatiske linser, reseptbelagte solbriller er bare noen av dem - og de tjener alle sine forskjellige formål. Solbrillene våre kommer med enkel styrke og er spesielt ideelle for sommeren, for å nyte en bok eller en avis utendørs.

Hvilken farge på linsene er best?

Fargen på solbrilleglassene er ikke knyttet til en spesifikk UV-blokkerende kvalitet. Ulike linsefarger har en effekt på hvor klart du ser i forskjellige miljøer og værforhold. For resten er det et spørsmål om smak og et personlig valg, som ikke påvirker hvor godt solbrilleglass beskytter øynene dine mot UV-lys. Derfor er det viktige når du handler solbriller, å sjekke UV-beskyttelsen. Alle våre solbriller kommer med UV 400 beskyttelse uten unntak.

Er mørkere linser bedre?

Det korte svaret er nei. Det er ikke skyggen eller mørket på solbrilleglassene som indikerer nivået på øyebeskyttelse. Det er beleggene. I stedet for å se etter solbriller med de mørkeste glassene, søk etter solbriller som gir den nødvendige UV-beskyttelsen for å unngå potensielle øyeproblemer. UV-øyebeskyttelse er en viktig helsemessig vurdering. Hvis du kjøper mørke solbriller, kan det være på grunn av personlige preferanser. Mørke linser holder øynene dine skjult når du vil at de skal være det, og det er absolutt et flott tillegg til din nye garderobe.

Er dyre solbriller bedre?

Hvis du tror at et par designersolbriller til 400,- gir deg den ultimate UV-beskyttelsen, kan du bli overrasket. Et par dyre solbriller er ikke nødvendigvis bedre.
Det er ikke bare prisen du bør ta i betraktning når du skal bestemme deg for hvilke solbriller du skal kjøpe. Prisen har ingenting å gjøre med dens UV-beskyttende egenskaper. Det er riktig at de fleste kvalitetssolbriller oppfyller regelverket, men noen dyre designernyanser beskytter ikke øynene dine mot alle UV-stråler.
Derfor bør du alltid sørge for at solbrillene lever opp til forventningene til en UV 400 beskyttelse minst.

Mister solbriller beskyttelsen sin over tid?

Solbrilleglass mister ikke plutselig UV-filtreringsevnen, men de vil miste UV-beskyttelsen over tid, avhengig av hvor mye du bruker dem i solen. Derfor kan svaret på "hvor ofte bør du bytte ut solbrillene dine?" komme veldig an på hvor ofte du bruker solbrillene dine. Som en generell regel bør du bytte ut solbrillene hvert annet til tredje år. Det er flott å dra nytte av vår 3-par avtale, slik at du kan ha solbrillene dine lenge før du trenger å skaffe deg et nytt par.