Valg av briller til din hårfarge

Velkommen til vår artikkel om å matche hårfarge og briller. Den riktige kombinasjonen av disse to elementene kan gi deg en ekstra touch, så du vil ønske å følge nøye med! Vi vil diskutere hvordan fargen på brillene dine (enten det er lesebriller eller solbriller) bør komplementere hårfargen din, samt de nyeste trendene innen brillemote som vil få deg til å se ditt beste ut.

Hva slags briller passer frisyren din?

Det gode nyheten er at det finnes noen tips og triks som kan hjelpe deg å finne det perfekte paret med briller som passer din stil. Fra dristige blålysbriller til delikate stiler, det finnes et par for alle. Enten du har langt, kort, krøllete eller rett hår, har vi deg dekket.

Vi vil snakke om de forskjellige brillene stilene som fungerer best med forskjellige hårtyper, samt noen generelle tips og anbefalinger for å finne det perfekte paret.

Så, enten du er en motefremover trendsetter eller en klassisk minimalist, gjør deg klar til å rocke brillene dine med selvtillit og stil! La oss dykke ned og finne det perfekte paret med briller som passer din frisyre.

Rødt hår

Er du en stolt rødhåret som leter etter det perfekte brilleparet som passer til de brennende lokkene dine? Søk ikke lenger! Du kan ikke gå galt med varmtonefarger som oransje, gull eller brun til brillene dine. Disse tonene kan forsterke den naturlige varmen i hårfargen din. Med slike briller for rødhårete vil du på kort tid skape et sammenhengende og balansert utseende.

Når det gjelder hudtonen din, avhenger det av om du har en kald eller varm type. Ser sølvsmykker bedre ut på deg enn gull? Da bør du se på pastellfarger og blått når du skal kjøpe innfatninger. Men hvis du er mer på den varme siden, gå for brun- og oransjetoner.

Blond

Hvis du er blond, er det noen få ting du bør ha i bakhodet. De beste fargene for briller for blondt hår og blå øyne er varmtonefarger som gull, brun eller skilpaddefarget. Disse skaper en naturlig og harmonisk look som fremhever hårfargen din. På den annen side kan kaldtonede briller skape en sterk kontrast som kanskje ikke er like flatterende.

Ikke vær redd for farger! Briller for blondt hår trenger ikke å være kjedelige. Blondiner ser flotte ut med grønne eller blå innfatninger. Disse fargene skaper en komplementær kontrast som kan få hårfargen din til å skille seg ut enda mer. Så, hvis du føler deg dristig, gå for et par briller med lyse innfatninger i grønt eller blått.

Mørkt hår

Mørke rammer, som svart eller dyp brun, skaper en sterk og iøynefallende kontrast med mørkt hår. Briller i skilpaddefarge kan også komplimentere mørkt hår og legge til en touch av varme og tekstur til utseendet ditt. Hvis du føler deg eventyrlysten, kan briller i lyse eller metalliske farger som rødt eller gull legge til et dristig og lekent element til antrekket ditt.

Når det gjelder hudfarge, vil briller som komplimenterer både hårfargen din og hudtonen din skape et harmonisk og balansert utseende. Hvis du har varmtonet hud, kan gull- eller brune rammer forsterke den naturlige varmen i hudtonen din. Hvis du har kaldtonet hud, kan rammer i sølv og blått skape en slående kontrast.

Grått hår

Rocker du grått hår? Vi er her for det! Briller for grått hår ser best ut med sølv-, grå- eller hvite rammer. Dette skaper et klassisk og tidløst utseende som komplimenterer grå hårfarge. Varmtonede rammer som gull eller brun kan også legge til en touch av varme til hudtonen din og skape et balansert utseende.

Når det gjelder form og stil på brillene, kan runde rammer myke opp vinklede trekk og skape et mer harmonisk utseende, mens kantede rammer kan legge til definisjon og struktur til ansiktet. Ta en titt i speilet og finn en ramme som balanserer trekkene dine og forsterker din naturlige skjønnhet. Og hvis du fortsatt trenger hjelp, kan du gå for en komplett guide for å finne det perfekte paret!

Hårstil

Kvinner

Avtrent på lengde, tekstur og lagdeling av håret ditt, kan visse brilleinnfatninger være mer flatterende enn andre. For kvinner med kort hår kan briller med en dristig eller geometrisk form legge til struktur og definisjon til ansiktet ditt. Katteøyebriller skaper også et lekent og feminint utseende.

For de med langt hår, kan briller med en avrundet eller oval form utfylle mykheten og femininiteten i frisyren din. Firkantede eller rektangulære rammer skaper en slående kontrast og legger til definisjon til ansiktstrekkene dine.

Når det gjelder oppsatt hår, kan lesebriller for kvinner med en delikat og lett ramme skape et mykt og elegant utseende. Oversized rammer kan også legge til litt dramatikk og uttrykk.

Menn

Kombinering er en kunst, og styling av menns frisyrer med briller er ingenting mindre enn det. Kort hår i kombinasjon med klassiske og tidløse former som runde eller rektangulære rammer kan skape et sofistikert og profesjonelt utseende. Flygerbriller kan også legge til en touch av maskulinitet og skape et dristig og eventyrlystent utseende.

For de med mellomlangt hår, kan menns briller med en sterk og vinkelrett form legge til struktur og definisjon til ansiktet ditt. Briller med en dristig og tykk ramme skaper alternativt et trendy og stilfullt utseende.

Til slutt, for de med langt hår, kan briller med en delikat og lett ramme utfylle mykheten i frisyren din. Runde eller ovale briller skaper også et klassisk og tidløst utseende.

FAQ

 • Kan jeg bruke briller i en annen farge enn håret mitt?

  Ja, det kan du! Men sørg for å velge en farge som komplimenterer håret og hudtonen din for å skape en balansert og harmonisk look.

 • Hvordan matcher jeg fargen på brillene mine til min personlige stil?

  Det beste er å ta en titt på garderoben din. Hvis du vil være mer eventyrlysten med utseendet ditt, kan et par trendy fargede briller hjelpe deg med å uttrykke deg. Og hvis stilen din er mer avslappet, gå for de minimalistiske.

 • Kan jeg bruke dristige brillerammer med hvilken som helst frisyre?

  Ja, det kan du! Dristige brillerammer kan legge til en personlighet og stil til enhver frisyre. Men det er viktig å velge en ramme som balanserer funksjonene dine og fremhever din naturlige skjønnhet.

 • Hvordan vet jeg hvilken farge briller som passer meg?

  Den beste måten å finne brillerammer som passer din personlige stil er å prøve på forskjellige stiler, former og farger. Eller les denne artikkelen igjen!

 • Kan briller forbedre mine ansiktstrekk?

  Ja, briller kan forbedre dine ansiktstrekk ved å legge til definisjon, struktur eller mykhet til ansiktet ditt. Å velge riktig form og stil på brillene kan skape et mer balansert og harmonisk utseende.