Topp sminketips for brillebrukere

Hvordan rocke øyesminke med brillene dine

Hvis du bruker briller, kjenner du til kampen med å finne den perfekte sminkelooken som komplementerer innfatningene dine. Mens briller kan være et stilig tilbehør, kan de også utgjøre en utfordring når det kommer til sminke. Men ikke bekymre deg – med litt kunnskap og litt trening kan du trygt rocke enhver sminkelook med brillene dine.

Mens det å bruke briller noen ganger kan føles som en hindring når det kommer til øyesminke, vil disse tipsene vise deg hvordan du trygt og feilfritt kan integrere brillene dine i sminkerutinen din, spesielt når det kommer til øyesminke for brillebrukere.

Hvordan sminke deg når du bruker briller?

Hvis du bruker briller på daglig basis, har du kanskje lagt merke til at visse sminketeknikker ikke fungerer like godt med spesifikasjonene dine. For eksempel kan tykke øyenbryn eller dristig eyeliner skjules av rammene og gjøre dem vanskeligere å se. Men ikke la brillene holde deg tilbake fra å eksperimentere med sminken din! Her er noen tips for rocka øyesminke med brillene dine, enten du bruker lesebriller, blålysbriller eller reseptbelagte briller

Tips 1: Gå med den lettere berøringen

Når det kommer til øyenbrynene dine, vil bruk av lyse, naturlige nyanser tillate brillene å sitte komfortabelt på ansiktet uten overflødig vekt. Dette er spesielt viktig hvis du bruker lesebriller, da den ekstra vekten av tykkere øyenbryn kan føre til at brillene glir nedover nesen. For et naturlig, polert utseende, bruk en brynblyant eller pudder til å fylle ut eventuelle sparsomme områder og børst deretter gjennom øyenbrynene med en spolebørste for å blande og forme dem.

Tips 2: Less is more - tynn ut linjene

For din eyeliner, gå for tynne, presise linjer i stedet for tykke, dristige. Dette vil bidra til å definere øynene dine uten å være for overveldende eller distraherende. Hvis du har problemer med å bruke eyeliner med brillene på, prøv å bruke en tynn børste eller en flytende liner med en fin tupp. Dette vil gi deg mer kontroll og tillate deg å lage presise linjer.

Tips 3: Nøytrale nyanser er det som gjør susen

Når det kommer til øyenskygge, unngå mørke nyanser som kan passe inn i innfatningene til brillene dine. Velg heller lyse, skinnende nyanser som fanger lyset og trekker oppmerksomheten til øynene dine. Nøytrale nyanser som beige, taupe og champagne er alltid et trygt valg, men ikke vær redd for å eksperimentere med fargepunkter som rosa gull eller myke pasteller. Bare sørg for å blande øyenskyggen godt for å unngå harde linjer eller ujevnheter.

Tips 4: Bruk et forstørrelsesspeil

Hvis du bruker lesebriller, bør du vurdere å bruke et forstørrelsesspeil for å påføre sminken. Dette vil hjelpe deg å se på nært hold og bruke sminken mer presist. Du kan også investere i et par lesebriller spesielt for påføring av sminke, noe som kan være nyttig hvis du har problemer med å se små detaljer.

Fra Luxreaders Adams Black er et toppvalg, med en firkantet innfatning med en litt avbrutt øyenbrynslinje. Ved å følge disse enkle tipsene kan du rocke øyesminken med selvtillit – selv når du bruker briller!

Hvordan kan jeg bruke brillene mine uten å ødelegge sminken min?

En av de største utfordringene med å bruke briller er å sørge for at sminken holder seg på plass hele dagen, spesielt når det kommer til sminke for brillebrukere. Nedenfor gir vi noen tips for å holde sminken din frisk og feilfri...

Bruk en primer før du legger på foundation

Dette vil bidra til å holde sminken på plass og forhindre at den flekker eller smitter på brillene dine. Bruk pudder for å sette sminken. Dette vil hjelpe den å holde seg på plass og stoppe den fra å overføres til linsene.

Sett sminken med en setting spray eller pudder

Dette vil bidra til å låse inn sminken din og forhindre at den overføres til brillene dine. Unngå å bruke fete eller oljete produkter, da disse kan føre til at sminken din glir av ansiktet og over på brillene. Velg i stedet fuktighetsgivende, oljefrie produkter som ikke vil forårsake flekker.

Ta med deg brillene når du handler sminke

Dette vil hjelpe deg å velge de riktige nyansene og teksturene som ikke vil bli skjult av rammene dine. Det er akkurat stilen som tilbys av Luxreaders Miller Gold. Disse brillene er designet i Danmark og laget av lettvekts rustfritt stål, og har laserkuttede fronter i ett stykke, og eliminerer stygge sveiser og skjøter.

Metallserien har fleksible stenger som kan justeres for å passe komfortabelt rundt hodet, og brillspissene er laget av silikon for å holde brillene på plass. Som kirsebæret på toppen vil de upretensiøse innfatningene til Miller Gold fremheve sminken din på helt nytt nivå.

Hva slags sminke ser bra ut med briller?

Selv om det ikke er noen harde og raske regler for hva slags sminke som ser bra ut med briller, er det noen generelle retningslinjer du kan følge for å forbedre funksjonene dine og komplementere innfatningene dine:

Gå for en dristig leppefarge for å balansere innfatningene til brillene dine.

En knallrød eller fuchsia leppestift kan virkelig gjøre et statement og trekke oppmerksomheten til munnen din. Eksperimenter med forskjellige øyenskyggenyanser og teknikker for å finne hva som fungerer best for deg når det kommer til å bruke øyesminke med briller.

Noen mennesker synes at røykfylte øyne ser bra ut med briller, mens andre foretrekker et mer naturlig, subtilt utseende.

Ikke vær redd for å prøve ut forskjellige sminkeutseende! Med litt eksperimentering og litt øvelse vil du finne det som fungerer best for deg og brillene dine når det kommer til øyesminke for brillebrukere.

Konklusjon

Å bruke øyesminke med briller trenger ikke å være en plage likevel. Med disse tipsene i tankene kan du trygt og feilfritt integrere brillene dine i sminkerutinen din og rocke ethvert utseende du ønsker. Ikke la brillene dine holde deg tilbake fra å eksperimentere med øyesminken og prøve ut nye utseender – ha det gøy og vær kreativ!

Hos Luxreaders er vi stolte av å gjøre bekymringene dine om sminke- og brillekombinasjonen til noe som faktisk gjør fantastiske ting for utseendet ditt. Med et bredt utvalg av stilige og funksjonelle lesebriller å velge mellom, kan du finne det perfekte paret for å komplementere sminken din og hjelpe deg med å se klart på samme tid. Så ikke nøl – begynn å eksperimentere med sminken og brillene dine i dag og se hvor flott du kan se ut!