Våren er endelig kommet, og sommeren nærmer seg med stormskritt. En kald drink ved vannkanten og en varm sommerbris. Høres deilig ut, ikke sant? På fine, varme sommerdager som dette er det et absolutt must med et par stilige solbriller. Ikke bare beskytter de øynene dine og reduserer rynker, men de kan også være en del av antrekket ditt!

Du kan finne mange ulike stiler hos Luxreaders, så bli inspirert av denne solbrilleguiden før du utforsker våre kolleksjoner, hvor du vil finne de perfekte solbriller til de kommende varme sommerdager.

Hvilke solbriller er moderne?

Vi har gjettet det – du vil ha et par solbriller som passer stilen din, sitter komfortabelt, og er moderne. Som alt annet i moteindustrien handler det om å finne et par stilige briller som uttrykker din stil.

Enten du er på utkikk etter et par fargerike solbriller, eller noen som er mer klassiske og diskré, bør du fortsette å lese! Vi har tidløse solbriller som vi vet du vil like neste år også. 

Solbriller med styrke

Solbriller med styrke er virkelig en god løsning. Alle som elsker å lese i solen er kjent med å ha ett par lesebriller først og solbriller på toppen av lesebrillene. Heldigvis er det lett å bli kvitt bryet – du trenger bare et par solbriller med styrke! I tillegg til funksjonen til dine vanlige lesebriller på solfylte dager, er solbriller med styrke geniale å ha med seg overalt. Solbrillene våre med styrke er laget med brilleglass i anti-ripebelegg, så du kan fint ta med brillene på stranden uten bekymringer!

Hvilke solbriller passer ansiktet mitt?

Ja, hvordan var dette igjen ...? I fjor hadde du kanskje runde briller, og året før der igjen syns du kanskje at rektangulære briller passet deg bedre. Du er ikke den eneste som lurer på hvilken form som passer deg best. Med vår raske guide som hjelper deg med å finne din ansiktsform, blir du kjapt klokere:

1. Start med å ta håret vekk fra ansiktet.

2. Stell deg foran et speil og se rett fram.

3. Se på din totale ansiktsform og konturene av ansiktet og hårfestet.

4. Sammenlign det bilde hvilkets form er nærmest til din ansiktsform.

Klar for å finne de perfekte solbriller? Les videre for å finne ut hvilke solbriller du bør gå for. Fasong og farge har mye å si når det kommer til å uttrykke stilen din. 

Solbriller for ovalt ansikt

Mest vanlig er det å ha en oval ansiktsform. Egenskapene er avrundet hårfeste samt kjeveparti. Hvis du har et ovalt ansikt er du heldig, fordi det betyr at du mer eller mindre kan bruke de fleste solbriller uavhengig av formen til brillene.

Se etter stilen som passer bredden til ditt ansikt, uten at brillene blir for små, eller for store. Innfatningen bør være like bred som det bredeste punktet på ansiktet ditt, som gjør at du vil se bra ut fra alle vinkler. Se etter rektangulære eller firkantede solbriller. Modellen vår, Skagen, ville vært et supert valg for deg.

Solbriller for rundt ansikt

Hvis ansiktet ditt nesten er like langt som det er bredt, har du et rundt ansikt. Med et rundt ansikt bør du gå for solbriller som balanserer dine myke trekk.

Vi anbefaler at du går for et par firkantede solbriller, og noen litt brede er foretrukket. Da vil ansiktet ditt fremstå smalere og skape harmoni i dine ansiktstrekk.

Våre populære briller, Lidköping, vil se bra ut på deg, og du kan ta en titt på vår kolleksjon av firkantede briller. 

Solbriller for firkantet ansikt

Hvis du har et mer markert kjeveparti enn vanlig, er ansiktet ditt firkantet. Et markert ansikt ser bra ut med solbriller som myker opp kantene. Noen firkantede ansikt kan bære tunge innfatninger, mens tynne innfatninger vil være bedre for andre.

Det er forskjeller i firkantete ansiktsformer, men et godt valg solbriller for deg med firkantet ansiktsform, er en av våre bestselgende modeller, Tromsø.

Solbriller for hjerteformet ansikt

Med en hjerteformet ansiktsform, som er mer trekantet, kan du med fordel velge et par solbriller med myke former. Det vil skape et litt bredere kjeveparti, og du vil dermed skape harmoni mellom din smalere kjeve og dine litt bredere kinnbein og panne. Et par solbriller du kan velge for å oppnå dette er vår modell, Örebro, som med sin kraftige, men myke innfatning vil myke opp ansiktslinjene dine.

Er du i tvil om hvilken ansiktsform du har? Bli klokere med vår guide «6 tips for å finne det perfekte brilleparet på nettet»