Brillemote 2024

Følelsen av nyklippet hår eller et besøk til skjønnhetssalongen. Du kjenner sikkert den gode følelsen av et flott, fornyet utseende! Har du tenkt på hvordan briller med firkantet innfatning, runde metalbriller, eller kanskje briller med klar innfatning også kan endre ditt utseende? Kanskje du lurer på hva som er den nåværende brilletrenden? Ikke bekymre deg, Luxreaders har svaret på hva som er brilletrenden i 2024 

Hvilke briller er stilige i 2024?

I år gjør noen tidligere populære trender come-back. Runde metalbriller, pilotbriller, ikoniske briller, og karakteristiske detaljer er etterspurt hos både menn og kvinner. Hos Luxreaders kan du finne mange populære innfatninger i ulike former og solide eller mønstrede farger. Hvis du ønsker å prøve noe nytt, kan du prøve en av de mest fremtredende brilletrendene akkurat nå, gjennomsiktige briller, for et mer subtilt uttrykk.

En absolutt nødvendighet

Gjennomsiktige briller

Gjennomsiktige briller er en raskt voksende trend og en må-ha i de seneste brilletrendene. Briller med klar innfatning har vært populære siden de først dukket opp, og har blitt brukt av kjente personer som Sarah Hyland, Matthew McConaughey, og Jurgen Klopp. Briller med transparent innfatning ser bra ut på alle ansiktsformer og hudtoner på både kvinner og menn. De er så enkle og stilfulle at de kan matche ethvert antrekk for enhver anledning. Verken for gammeldagse eller for prangende i mengden, kan du trygt bruke de på kontoret, på restaurant, eller hjemme med venner og familie. Våre Trondheim Crystal White er en av de populære innfatningene vi har som finnes i lesebriller, blue light briller, og solbriller.

Brilletrender for kvinner

Runde briller

Du tenker kanskje, er stilige, runde briller noe for meg? Hvis du ønsker at andre skal legge merke til deg, er svaret ja! Litt retro, veldig elegante, og en hel masse kule, retro runde briller kan passe til de fleste looks, fra formelt til uformelt. Se vår kolleksjon av runde briller.

Styling tips: Runde briller er inn, moderne og tidløse. Kombiner de med kjoler med blomster trykk, lange skjørt eller bukser. De kan selvfølgelig også passe til et sofistikert, enkelt og tradisjonelt look også!

Briller med metallinnfatning

Hvis du er en minimalist eller ny til å bruke briller, bør di prøve våre briller med metallinnfatning. De er tynne, elegante og diskré. Sjekk ut våre populære Tromsø Gold i farger som gull eller stål for et subtilt utseende! 

Styling tips: Metallinnfatning passer til enhver stil og anledning. Velg denne type brillemodell når du kjøper ditt første par briller, så kan du være mer eksperimentell neste gang.

Ikoniske briller

Ikonisk innfatning er perfekt for kvinner som ønsker å framstå med stil og klasse, og samtidig gi rom for å uttrykke personlighet. Uavhengig av stilen din er ikoniske briller er en perfekt stil å prøve i 2024. 

Styling tips: De ikoniske brillene er flotte å ta med seg overalt fordi de kan brukes som en del av antrekket ditt, uansett hva det er. Cole Dark Turtle er en populær modell som vil piffe opp ethvert antrekk. 

Brilletrender for menn

Runde briller

En skikkelig klassiker for menn! Runde briller på menn er en trend vi ser år etter år. Stilige runde briller i mørke farger gir en raffinert, akademisk og maskulin look.

Styling tips: Det fine med runde briller er at du kan bruke de til alt. Kombiner et par Tromsø Black med noe enkelt, som for eksempel denim og en t-skjorte. Du kan også kombinere de med en klassisk dress.

Pilotbriller

Fullfør din Top Gun- look med et par pilotbriller! Vi kan ikke garantere, men vi tror du vil føle deg som Tom Cruise når du har på deg et par Göteborg Gold. Pilotbriller gir et smart utseende med en moderne finish. Finn dine pilotbriller i blue light, lesebriller og solbriller.

Styling tips: For en ekte Tom Cruise-look kan du kjøpe pilotsolbriller. De firkantede brillene med metallinnfatning fungerer godt med hverdagslige klær. Vurder å kombinere med et par chinos og en åpen skjorte.

Firkantede briller

Du kan aldri slå feil med tidløse og firkantede briller! Vår bestselgermodell, Oslo Black, er de beste firkantede brillene som passer til alt du har på. En klassisk form som alltid vil være aktuell innen brillemote. 

Styling tips: Disse formene er ideelle for enhver ansiktsform og stil, og vil legge til personlighet og definisjon til utseende ditt. Se vår kolleksjon av firkantede lesebriller, blue light briller, og solbriller. 

Hvilke briller passer til meg?

Er du klar til å utforske vår kolleksjon av trendy briller, selv for deg med grått hår? Uansett hvilken stil eller farge du leter etter, har vi det perfekte paret av lesebriller, blue light briller, og solbriller til deg!

Bruk vårt virtuelle prøverom for å prøve brillene, og bruk vår stilguide til å finne ut hvilke briller som passer deg best. Du kan også lese 6 tips for å finne de perfekte brillene online.

Briller er et personlig tilbehør. Du kjenner nå til de siste brilletrendene, og hvordan du kan uttrykke deg selv og din stil gjennom briller. Du behøver ikke velge kun et par briller, du kan finne mange flotte briller på Luxreaders.