Eksklusiv kolleksjon

Introduksjon av [col=#0F60AF/Premium] lesebriller

Velkommen til vår Premium-kolleksjon. Her møtes mote og bærekraft, og eleganse får en helt ny dimensjon. Våre Premium-briller kjennetegnes av raffinert design, ekstra kraftige stell, biokompatibilitet og lett komfort. Elementer som forener stil med bekvemmelighet.

Gjør lesebrillene dine til mer enn bare synskorrigering og gi garderoben din en oppgradering utover det vanlige.

Øynene dine fortjener det beste

Skjem bort dine [col=#0F60AF/øynene] dine

I vår Premium-kolleksjon utmerker to materialer seg: Bioacetat og Beta-titan.

Bioacetatbriller er ikke bare stilsikre, men også skapt med miljøet i tankene. Lette, fleksible og biologisk nedbrytbare gir de deg skarp sikt og en moteriktig look.

Beta-titanbrillene løfter stilen din til nye høyder. Ved å kombinere styrke, lettvekt og fleksibilitet oppnår du en kombinasjon som sikrer en elegant visuell appell og en behagelig opplevelse.

Kombiner brillene som du vil

3 par Premium 1299kr.

Inkl. fri frakt og 100 dagers fri retur

Lesebriller i en klasse for seg

Luksus og [col=#0F60AF/eksklusivitet] for ham og henne

Den mest markante forskjellen med våre Premium lesebriller er tykkelsen på stellet. Vi har bevisst skapt en tykkere og mer robust stel som ikke bare fremstår solid og holdbart, men også stråler av kvalitet og eleganse.

Kolleksjonen inneholder lesebriller for både menn og kvinner. Når du velger våre Premium lesebriller, trer du inn i en verden av mer enn bare forbedret syn. Våre design er basert på den skandinaviske tradisjonen for enkelhet og funksjonalitet og tar det et skritt videre med en følelse av luksus og eksklusivitet.

Kvalitet i fokus

Solide, slitesterke materialer du vil [col=#0F60AF/elske]

Synet ditt fortjener det beste, og det er akkurat det vi har skapt. Våre Premium-briller er nøye satt sammen av solide og holdbare materialer. Hvert element er skapt med formålet å gi deg den ultimate opplevelsen av kvalitet og komfort. Her får du et par briller som både ser fantastiske ut og føles fantastiske.