Brilletrender for menn 2024

Leter du etter de siste brilletrendene for menn? Se ikke lenger. I år ser vi en gjenoppblomstring av retro-inspirerte rammer, med tynn metall og runde former som er spesielt populære. En annen stor trend er overdimensjonerte rammer, perfekt for å gjøre et statement. Og sist men ikke minst, gjennomskinnelige fargede rammer gir et snev av lekenhet til ethvert antrekk. Så oppdater brillespillet ditt og prøv en av disse trendy stilene. Øynene dine (og antrekket) vil takke deg.

Hvorfor bruke briller? Enda bedre - hvorfor ikke?

Det aller første som dukker opp når vi snakker om briller er deres formål å korrigere synet vårt og hjelpe oss i vårt daglige liv. Unødvendig å si at denne primære funksjonen på ingen måte blir kastet til side eller tapt av at vi ønsker å se og føle oss bra på samme tid. Snarere tvert er faktisk tilfelle. Med ulike stiler, former og materialer nå tilgjengelig, oppfordres menn til å bruke dette tilbehøret som, la oss være ærlige, har vokst ut av statusen som bare tilbehør. Det kan virkelig forbedre ens utseende og personlige stil. Menn kan velge briller som komplementerer ansiktsformen deres og legger til det ekstra sofistikerte utseendet. I tillegg kan briller også tjene som en unik moteerklæring og tillate menn å uttrykke seg og vise frem sin individualitet. Å bruke briller er også et tegn på å være ansvarlig for ens helse og velvære. Det viser at vi setter pris på synet vårt og iverksetter tiltak for å sikre sikkerheten. Så ha det gøy med brilletrender, mine herrer! Omfavn dem og la dem forbedre ditt utseende og personlige stil samtidig som du viser ansvar for helsen din. Det er virkelig en vinn-vinn-situasjon.

Pretty Fly

Aviator-brilleinnfatningen for menn ble først populær på 1930-tallet da den ble båret av piloter, derav navnet. I dag fortsetter denne brilletrenden for menn å være et populært valg på grunn av sin ikoniske design og allsidighet. Metallrammene med vinklede dråpeglass gir et klassisk, men edgy utseende som komplementerer en rekke ansiktsformer og antrekk. Aviator-briller har også den ekstra fordelen at de er lette og komfortable for bruk hele dagen. Med sin tidløse appell er det ikke rart at aviator-briller fortsatt er et toppvalg for menn.

Ser menn bra ut i Aviators?

Yes, they do! The eyeglasses trend for men is all about blending both classic and modern styles. Aviators and rounder type eyeglasses are popular choices as they can add a cool, retro vibe to any outfit. However, it's important to choose frames that complement your face shape and personal style. Experiment with different eyeglass shapes and colors to find the perfect pair for you.

Klare briller - den nye brilletrenden for menn

De gjennomsiktige brillene har blitt en populær brilletrend for menn, med både kjendiser og vanlige gutter med det minimalistiske utseendet. Ikke bare gir de en kul, elegant touch til ethvert antrekk, men de gir også en uhindret utsikt uten å trekke for mye oppmerksomhet til selve innfatningene. I tillegg gjør deres allsidighet at de enkelt kan gli inn i enhver stil – fra avslappet strandtøy til elegante formell antrekk. Så hvorfor ikke prøve denne brilletrenden selv? Du vil kanskje bare finne ut at de gjennomsiktige brillene er ditt nye valg av briller.

Får klare rammer deg til å se eldre ut?

Det er ikke noe definitivt svar på dette spørsmålet, da det til syvende og sist avhenger av personlige preferanser og ansiktstrekk. Noen kan imidlertid hevde at klare rammer kan gi et mer modent og sofistikert utseende sammenlignet med dristige eller fargerike rammer. I tillegg har klare rammer en tendens til å gli mer inn i ansiktet, noe som også kan bidra til et mer aldersnøytralt utseende. Til syvende og sist er det opp til den enkelte å bestemme om de foretrekker utseendet til klare rammer eller ikke.

Retro Runde

Vintage runde briller for menn gir et tidløst utseende, og gir en nerdete, men kul stemning. Disse rammene ble først populært på 1950- og 60-tallet, med ikoner som John Lennon og Andy Warhol som hadde stilen. I dag fortsetter vintage runde briller å være et trendy valg for menn takket være deres allsidige utseende. De kan kles opp eller ned og utfyller en rekke ansiktsformer. Disse brillene tilbyr også funksjonelle fordeler, for eksempel økt synsfelt på grunn av mangel på vinkler på innfatningene. Hvis du ser etter et klassisk, men trendy brillealternativ, bør du vurdere å velge runde vintage innfatninger. De vil aldri gå av moten og vil legge til et snev av kult til ethvert antrekk.

Klassikeren med svart innfatning

De klassiske svarte brillene for menn er et allsidig og tidløst valg. Disse brillene kan enkelt kombineres med ethvert antrekk, noe som gjør dem egnet for både uformelle og formelle anledninger. I tillegg tilbyr de svarte rammene et elegant og sofistikert utseende som aldri går av moten. For ikke å nevne, de gir viktig synskorreksjon for de som trenger det. Med alle disse fordelene er det ikke rart at briller med sort innfatning fortsatt er et populært valg for menn. alle disse fordelene er det ikke rart at briller med sort innfatning fortsatt er et populært valg for menn. Så hvis du leter etter briller som aldri vil gå av moten og som kan brukes i alle omgivelser, bør du vurdere å investere i et par klassiske briller med sort innfatning.

Hvordan velger jeg briller til ansiktet mitt ved å følge brilletrender for menn?

Når det kommer til brilletrender for menn, er det noen viktige faktorer å vurdere når du velger riktig innfatning for ansiktsformen din. Bestem først ansiktsformen din ved å se på omrisset av hår- og kjevelinjen – er den rund, oval, firkantet eller hjerteformet? Velg deretter brilleinnfatninger som står i kontrast til ansiktsformen din - for eksempel firkantede rammer for runde ansikter eller ovale rammer for firkantede ansikter. Vurder også fargen og mønsteret på rammene i forhold til hudtone og hårfarge. Til syvende og sist er det viktig å velge brilleinnfatninger som får deg til å føle deg trygg og komfortabel. Eksperimenter med forskjellige alternativer til du finner den perfekte passformen for deg.

Konklusjon

Avslutningsvis har briller for menn kommet langt når det gjelder trender og stiler. Et stilig par briller kan ikke bare forbedre en manns utseende, men også tjene som en uttalelse til hans personlige stil. Mens klassiske svarte rammer alltid vil være populære, er det nå flere tilgjengelige alternativer som aviatorer, klare rammer og vintage runde rammer. Det er viktig for menn å ta seg tid til å velge en trend som passer best til deres personlighet og komplementerer deres generelle utseende. I dagens samfunn er briller ikke bare et hendig verktøy, men også en refleksjon av hvem vi er. Så mine herrer, fortsett og finn ditt perfekte par briller for å heve stilspillet ditt.