Brilletrender for menn 2024

Leter du etter de siste brilletrendene for menn? Se ikke lenger. I år ser vi en gjenoppblomstring av retro-inspirerte rammer, med tynn metall og runde former som er spesielt populære. En annen stor trend er overdimensjonerte rammer, perfekt for å gjøre et statement. Og sist men ikke minst, gjennomskinnelige fargede rammer gir et snev av lekenhet til ethvert antrekk. Så oppdater brillespillet ditt og prøv en av disse trendy stilene. Øynene dine (og antrekket) vil takke deg.

Hvorfor bruke briller? Enda bedre - hvorfor ikke?

Det aller første som dukker opp når vi snakker om briller er deres formål å korrigere synet vårt og hjelpe oss i vårt daglige liv. Unødvendig å si at denne primære funksjonen på ingen måte blir kastet til side eller tapt av at vi ønsker å se og føle oss bra på samme tid. Snarere tvert er faktisk tilfelle. Med ulike stiler, former og materialer nå tilgjengelig, oppfordres menn til å bruke dette tilbehøret som, la oss være ærlige, har vokst ut av statusen som bare tilbehør. Det kan virkelig forbedre ens utseende og personlige stil. Menn kan velge briller som komplementerer ansiktsformen deres og legger til det ekstra sofistikerte utseendet. I tillegg kan briller også tjene som en unik moteerklæring og tillate menn å uttrykke seg og vise frem sin individualitet. Å bruke briller er også et tegn på å være ansvarlig for ens helse og velvære. Det viser at vi setter pris på synet vårt og iverksetter tiltak for å sikre sikkerheten. Så ha det gøy med brilletrender, mine herrer! Omfavn dem og la dem forbedre ditt utseende og personlige stil samtidig som du viser ansvar for helsen din. Det er virkelig en vinn-vinn-situasjon.

Pretty Fly

Aviator-brilleinnfatningen for menn ble først populær på 1930-tallet da den ble båret av piloter, derav navnet. I dag fortsetter denne brilletrenden for menn å være et populært valg på grunn av sin ikoniske design og allsidighet. Metallrammene med vinklede dråpeglass gir et klassisk, men edgy utseende som komplementerer en rekke ansiktsformer og antrekk. Aviator-briller har også den ekstra fordelen at de er lette og komfortable for bruk hele dagen. Med sin tidløse appell er det ikke rart at aviator-briller fortsatt er et toppvalg for menn.

Ser menn bra ut i Aviators?

Yes, they do! The eyeglasses trend for men is all about blending both classic and modern styles. Aviators and rounder type eyeglasses are popular choices as they can add a cool, retro vibe to any outfit. However, it's important to choose frames that complement your face shape and personal style. Experiment with different eyeglass shapes and colors to find the perfect pair for you.

Klare briller - den nye brilletrenden for menn

De gjennomsiktige brillene har blitt en populær brilletrend for menn, med både kjendiser og vanlige gutter med det minimalistiske utseendet. Ikke bare gir de en kul, elegant touch til ethvert antrekk, men de gir også en uhindret utsikt uten å trekke for mye oppmerksomhet til selve innfatningene. I tillegg gjør deres allsidighet at de enkelt kan gli inn i enhver stil – fra avslappet strandtøy til elegante formell antrekk. Så hvorfor ikke prøve denne brilletrenden selv? Du vil kanskje bare finne ut at de gjennomsiktige brillene er ditt nye valg av briller.